Carrière

Collega Ted is terug bij Klomp

5/9/2023
6
minuten leestijd

Collega Ted heeft al flink wat jaren werkervaring binnen Klomp. Hij heeft ons familiebedrijf even verlaten, maar is nu weer terug van weggeweest. Wij spraken met Ted over zijn enorme motivatie om weer terug te keren naar Klomp én zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Lees snel verder!

De terugkeer van collega Ted

Ted is enthousiaster en gemotiveerder dan ooit! Sinds hij terug is binnen de Klomp familie heeft hij al positieve veranderingen opgemerkt ten opzichte van zijn laatste verblijf. Ted is actief betrokken bij essentiële projecten. In een korte tijd heeft hij zijn stempel gedrukt op de organisatie.

Zijn motivatie

De afgelopen periode heeft Ted andere paden bewandeld. Zo is hij accountmanager bij Carlisle geweest. Hoewel hij deze ervaring waardeerde, realiseerde hij zich dat zijn passie lag in het samenwerken binnen een team en het realiseren van indrukwekkende projecten. Binnen Klomp zit hij nu helemaal op zijn plek!

Als Teamleider Projecten speelt Ted nu een cruciale rol binnen Klomp. Hij onthulde dat het team momenteel werkt aan lopende en toekomstige projecten voor 2023 en 2024. Een opvallend project is de renovatieopdracht voor Heijmans op het Marine terrein Den Helder.

Persoonlijke doelen en ambities

Nu hij weer bij Klomp is, heeft Ted duidelijke persoonlijke doelen en ambities. Hij wil zijn collega’s technisch ondersteunen, voorzien van advies en zijn diepgaande kennis van dakbedekking delen. Hij gelooft dat wederzijds respect en vertrouwen de sleutel is om samen mooie projecten te realiseren en trots te zijn op het werk bij Klomp.

“Het voelt goed om weer terug te zijn binnen de Klomp familie."

Een nieuwe fase voor Klomp Daktechniek

De terugkeer van Ted resulteert in een nieuwe fase voor Klomp Daktechniek, waarin passie, samenwerking en ambitie centraal staan. We kijken uit naar de vele succesvolle projecten die nog zullen volgen onder leiding van Ted.

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij