Uitvoerder

Passie voor leiderschap

Als Uitvoerder binnen Klomp aan de slag? Jouw leiderschap vormt de basis van onze projecten! We maken graag kennis onder het genot van een kop koffie.

Kun jij je vinden in het profiel van Uitvoerder?

De bouw voelt voor jou als een tweede (t)huis. Ieder dag weer bruis jij van de energie en stuur je de boel probleemloos aan. Met jouw technische vakkennis zoek je het graag hogerop! Op het dak breng jij dit in praktijk door zowel collega's als installaties op de juiste plek te zetten. Met jou aan het roer wordt elke klus geklaard. Herkenbaar?
check vacatures
Feature imageFeature imageFeature imageFeature imageFeature image

Wat doet een Uitvoerder binnen Klomp?

“Als Uitvoerder binnen Klomp Dak bereid je projecten voor en lever je deze vervolgens vlekkeloos op. Je bent de schakel tussen het projecten en de opdrachtgever en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Het is mijn taak om iedereen op scherp te houden.”

Welke tools krijg je hiervoor aangereikt?

“Binnen Klomp word je op je wenken bediend en krijg je alle benodigde tools aangereikt. Van computers, telefoons en (planning)programma’s; het wordt allemaal tot in de puntjes geregeld. Ikzelf werk nu met een planningtool; ideaal om te controleren of de begrote planning overeenkomt met de werkelijkheid.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Ik heb zelf 32 jaar op het dak gestaan en werk nu een jaar als Uitvoerder. Ik heb altijd de ambitie gehad om door te groeien naar deze rol. Het mooie is dat ik alle jongens ken. We hebben zo’n mooi en leuk team waar ik al lang mee werk. Ik vind het leuk om hen nu te begeleiden. De dag loopt altijd anders en dat maakt het werk ook zo leuk, divers en uitdagend. Geen dag is hier hetzelfde en je leert elke dag weer. Mijn baan is enorm afwisselend, ik kom op de mooiste plekken en ik mag zelf ook aan de bak. Mooier wordt het niet! Als ik het gevoel heb dat ik iedereen heb kunnen helpen en alle problemen zijn opgelost, kan mijn dag niet meer stuk.”

Waarom Klomp?

“Klomp is een prachtig en warm familiebedrijf dat heel meedenkend is. De mens staat hier echt centraal. Ik werk hier inmiddels 12,5 jaar en ben binnen Klomp doorgegroeid. Ik kreeg veel last van mijn knieën en kon daardoor mijn werkzaamheden niet meer uitvoeren. Ik heb zelf aan de bel getrokken en heb meteen open kaart gespeeld. Mijn gezondheid heeft mijn doorgroeitraject eigenlijk alleen maar versneld. Mooi om te zien hoe hier een negatieve situatie is omgebogen naar iets moois. Ik ben een jaar lang begeleid en mag straks het stokje overnemen van Rinus Rietveld. Hij gaat van zijn pensioen genieten en ik ga aan de bak!”

Wat doet een Hoofd Uitvoerder binnen Klomp precies?

“Als Hoofd Uitvoerder binnen Klomp heb je de leiding over een team uitvoerders en dien je ervoor te zorgen dat de juiste mensen en benodigdheden op het juiste moment op de juiste plek zijn. Tegelijkertijd houd je de lijntjes met onderaannemers en leveranciers kort. Het is heel belangrijk de planning te bewaken en continu af te stemmen met het team. Vanzelfsprekend staat de gezondheid en de veiligheid van onze mensen centraal.”

Waarom Klomp?

“Binnen Klomp zit ik helemaal op mijn plek. Voordat ik de overstap naar Klomp maakte, was ik ZZP’er. Voor mij staat één ding als een paal boven water: Ik ga hier niet meer weg. Ik voel mij vanaf dag één welkom en ben met open armen ontvangen. Het is een warm familiebedrijf en je werkt hier met leuke en behulpzame collega’s. We hebben het onderling heel leuk samen.”

Ben je binnen Klomp doorgegroeid?

“Het mooie aan Klomp is dat je hier alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Er wordt hier écht naar je geluisterd en goed gekeken naar wat bij je past. Ik ben hier binnengekomen als Monteur. Vervolgens heb ik diverse opleidingen gevolgd en inmiddels ben ik doorgegroeid tot Hoofd Uitvoerder. Momenteel ben ik bezig met een cursus voor Projectleider. Ik zit hier dus zeker niet stil.”

Over welke skills dien je als Hoofd Uitvoerder te beschikken?

“Voor deze functie dien je absoluut zelfstandig en sociaal te zijn gecombineerd met een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je moet snel kunnen schakelen, goed kunnen communiceren en overleggen en flink wat technisch inzicht hebben. Als Hoofd Uitvoerder streef je elke dag weer naar het beste resultaat voor jouw klanten. En als dit behaald wordt met een team ervaren en enthousiaste uitvoerders, heb je het goed gedaan.”
"Mijn baan is enorm afwisselend, ik kom op de mooiste plekken en ik mag zelf ook aan de bak. Mooier wordt het niet"

Robert Jonker

Uitvoerder - Klomp Daktechnienk

Carrière maken

Doorgroeien

Binnen Klomp investeren we in onze mensen. Wij doen er dan ook alles aan om onze vakmensen met passie en kennis aan boord te houden. Onze Klomp familie is behoorlijk groot. Daarom is er genoeg ruimte om door te groeien. Hier bieden wij jou dan ook alle ruimte voor!
Uitvoerder

Projectleider

Hoofd Projectleider

Operationeel Manager

Bedrijfsleider

Nog niet helemaal enthousiast?

Mede-Eigenaar Edwin aan het woord

Wat Klomp zo mooi maakt?

“Alle medewerkers zijn betrokken bij zowel het bedrijf als onze opdrachtgevers. Verduurzaming is geen loze term; het is iets waar wij als team aan willen bijdragen en dagelijks voor ons bed uitkomen.”

Edwin Klomp

Mede-eigenaar Klomp

Jouw topjob

Waarom jouw baan als Uitvoerder bij Klomp fantastisch is...

1.

Het team staat met stip op één

Op zoek naar dat bedrijf waar je collega's aanvoelen als familie? Klomp is het antwoord! Alle medewerkers zijn hier leuk, behulpzaam en betrokken. Dit resulteert in een positieve en prettige sfeer.

2.

Je werkt aan de mooiste projecten

Klomp is al flink wat jaren actief en staat bekend als een betrouwbare partner. De mooiste projecten van de mooiste opdrachtgevers komen hier voorbij!

3.

Veiligheid staat voorop

Klomp verhuisde naar de Landsmeerdijk waar de basis werd gelegd voor het huidige bedrijf.

4.

Groeien & bloeien

Binnen Klomp krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. De (door)groeimogelijkheden zijn hier enorm.

5.

Alles voor elkaar

Dat Klomp het goed voor elkaar heeft, blijkt wel uit het feit dat hier alles top geregeld is. Van de tools die je als Uitvoerder krijgt aangereikt tot de opleidingen en cursussen die je kunt volgen. Alles is top voor elkaar!

FAQ

Enthousiast en meer weten over Klomp?

Wij vertellen je alles en zijn ook benieuwd naar jou.
Wie staat er aan het roer?
Edwin en Frans Klomp zijn broers én eigenaren en zie je dagelijks op kantoor. Loop jij ergens tegenaan? De deuren van hun kantoor staan altijd open.
Wat houdt het Klomp DNA in?
Betrokken, enthousiast én gedreven; dát zijn onze mensen die over het Klomp DNA beschikken. Het zijn stuk voor stuk opgeleide vakmensen die plezier hebben in hun werk en dit ook uitstralen.
Wat is onze visie?
Klomp is een innovatieve samenwerkingspartner voor verduurzaming én techniek. Zowel techniek als samenwerking zijn ons fundament en zit in onze genen.
Kan ik een keer langskomen?
Bij Klomp staat de deur altijd open voor nieuw talent. Wij maken graag kennis met enthousiastelingen met passie voor techniek. De koffie staat altijd klaar!
Hoe kan ik solliciteren?
Heb jij interesse in één van onze profielen en vacatures en beschik je over het Klomp DNA? Laat dan vooral van je horen! We zien jouw (open) sollicitatie graag verschijnen.
Hoe snel kan ik aan het werk?
Klomp groeit hard én blijft groeien. Ben jij die vakidioot die beschikt over het Klomp DNA? Dan kun jij vandaag nog aan de slag.

Nog vragen?

Geef ons gerust een seintje. Wij vertellen je graag meer, zodat jij écht alles van ons weet.

Job alert

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang periodieke updates van onze nieuwste vacatures!
Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen
Oeps! Er ging ies mis met het verzenden van je aanmelding