Nieuws

Het LEUKSTE ÉN laatste nieuws

Lees hoe het er bij Klomp aan toe gaat....

Populair

Uitgelicht

Bij Klomp maken we veel mee. Wij hebben de leukste en laatste nieuwtjes voor je op een rij gezet!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij

Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi - Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.

Bekijk al onze nieuwsberichten

Event

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Event

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Interview

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij

Event

Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

Klomp stond samen met onze partners van het VTi - Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.

Interview

Stage lopen bij Klomp

Maak kennis met Reza van Weerden; een ambitieuze 21-jarige studente Business Studies aan de Hogeschool Inholland Diemen. Momenteel bevindt ze zich in haar derde jaar en heeft ze haar zinnen gezet op een succesvolle stage bij Klomp. Bij ons brengt ze haar vaardigheden in de praktijk en daagt ze zichzelf uit om te groeien.

Event

Klomp workshop

Na een succesvolle open dag in oktober 2022, zijn we door De Faam benaderd met de vraag of het mogelijk was om een groep leerlingen van de opleiding techniekklas F4B kennis te laten maken met de wereld van techniek. Als leer-werkbedrijf waren we hier natuurlijk ontzettend enthousiast over en hebben meteen onze deuren wagenwijd opengezet om deze jongeren te ontvangen.

Backoffice

Zwangerschapsverlof voor Ilona

Vandaag is het een bijzondere dag bij Klomp. Onze geliefde collega Ilona Meiring, HR medewerker, gaat namelijk met zwangerschapsverlof! Bij Klomp zijn we één grote familie en dat betekent dat we mijlpalen zoals deze niet zomaar voorbij laten gaan. Die vieren we samen!

Jubileum

Mijlpaal: Jeffrey Amsen 10 jaar in dienst

Het is feest bij Klomp! Dit keer vieren we het 10-jarig jubileum van onze geweldige Servicemonteur Jeffrey Amsen. Hij werkt bij AVM Service; een onderdeel van Klomp. Dit is een bijzondere mijlpaal die ons doet stilstaan bij zijn toewijding en vakmanschap gedurende zijn tijd bij ons familiebedrijf. We zijn trots op wat Jeffrey heeft bereikt en wat hij bijdraagt aan ons team.

Interview

Een werkdag uit het leven van een Leidekker

Moniek is Contractbeheerder bij Klomp Beheer en Onderhoud,. Ze loopt regelmatig mee met de buitendienst om beter te begrijpen wat er buiten allemaal gebeurt. Onlangs ging ze op pad met Leidekkers Remco Kroes en Richard Kroes. Moniek hielp mee met het leggen van leien en leerde hoe het is om als leidekker te werken. Ze benadrukt het belang van samenwerken om begrip en waardering voor elkaars werk te krijgen.

Jubileum

Mijlpaal: Ronald Beeksma 12,5 jaar in dienst

We hebben weer een mijlpaal bij Klomp! Werkvoorbereider Ronald Beeksma is namelijk 12,5 jaar in dienst. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op zijn professionele reis en ontdekken we wat hem zo'n gewaardeerde teamspeler maakt.

Jubileum

Mijlpaal: Paul Pouwels 25 jaar in dienst

Feest bij Klomp! Paul Pouwels, Bedrijfsleider van Klomp Energie, viert zijn 25-jarig jubileum! Lees snel verder en ontdek hoe zijn passie voor techniek hem heeft gevormd en gebracht waar hij nu is. Samen met Peter Bouwes en Edwin Klomp delen we de meest memorabele momenten. Mis het niet!

Event

Klomp Veiligheidsdag 2023

Elk jaar organiseert Klomp voor alle collega’s een Veiligheidsdag; een dag waarop we extra aandacht besteden aan veilig werken. Binnen onze sector is dit immers essentieel! Wij organiseren deze speciale dag niet alleen om een trede omhoog te kunnen op de veiligheidsladder, maar ook om daadwerkelijk het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers te vergroten.

Jubileum

Afscheid Rinus Rietveld

Na een carrière van 23 jaar bij Klomp, is het voor Rinus Rietveld tijd om te genieten van zijn welverdiende pensioen. Als collega kennen wij Rinus als een enorme doorzetter die altijd hard werkt, weinig klaagt en idolaat is van techniek en alles wat hierbij komt kijken. Maar bovenal als een lieve en behulpzame collega die tot zijn laatste werkdag heeft klaargestaan voor de jongere Calculators.

Event

Klomp in de hoofdrol bij TECTUM diploma-uitreiking

Op 29 juni vond de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats bij TECTUM; het vooraanstaande instituut voor professionals in de dakbranche. Klomp werd met trots erkend als één van de hofleveranciers. En dit met maar liefst vijf succesvolle afgestudeerden die hun welverdiende diploma's in ontvangst namen. Deze feestelijke gelegenheid kreeg glans door de aanwezigheid van presentatrice Fresia Cousiño Arias die samen met prominenten uit de dakbranche (waaronder onze eigen Edwin Klomp) de uitreiking verzorgde. Zij benadrukten het cruciale belang van toewijding en educatie in de dynamische wereld van de dakbranche. Lees snel verder en ontdek alles over deze inspirerende avond vol prestaties en beloningen.

Jubileum

Mijlpaal: Geweldige jubilarissen

Bij Klomp hebben we regelmatig iets te vieren! Deze maand vierden we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek en Jordi. Deze Klomp toppers bereikten een belangrijke mijlpaal in hun Klomp carrière. Lees verder en ontdek hoe hun opmerkelijke groei, bijdrage aan ons team én de waardering voor de familiecultuur hen onderscheiden.

Jubileum

Mijlpaal: Mike Wiersma 1 jaar in dienst

Bij Klomp hebben we regelmatig iets te vieren! Onlangs vierden we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal, omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken Traject vanuit Klomp.

Interview

Interview met Marjolein

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Om je kennis te laten maken met ons bedrijf én onze Klomp toppers, bieden we jou een uniek kijkje achter de schermen. Graag stellen we je voor aan onze BI-specialist Marjolein

Interview

Interview met Tom

Bij Klomp zijn we altijd op zoek naar professionals die ons team komen versterken. Om je kennis te laten maken met ons bedrijf én onze Klomp toppers, bieden we jou een uniek kijkje achter de schermen. Graag stellen we onze nieuwe Functioneel Applicatiebeheerder Tom aan je voor.

In de media

Klomp op TV: Onze Dakdekker in de schijnwerpers

Op 16 oktober was er op AT5 een hele bijzondere aflevering van het programma Damsko te zien. Onze Klomp Dakdekker Stephen speelde hierin een belangrijke rol. Zijn toewijding en vakmanschap is op een mooie en bijzondere manier vastgelegd terwijl hij een lekkage te lijf ging. Lees snel verder!

Event

Onboarding event; Warm welkom voor nieuwe medewerkers

Bij Klomp geloven wij in het belang van een warm welkom voor nieuwe medewerkers. Wij willen dat iedereen zich hier thuis voelt. Daarom organiseerden we vandaag ons allereerste onboarding event. Het was een ochtend vol inspiratie, kennismaking en inzichten. Onze nieuwe collega's werden meegenomen op een reis door de kern van Klomp.

Jubileum

Mijlpaal: Dakdekker Tonnie 12,5 jaar in dienst

Bij Klomp hebben we regelmatig iets te vieren! Onlangs stonden we stil bij een opmerkelijke mijlpaal. Onze Dakdekker Tonnie was namelijk 12,5 jaar in dienst! Tonnie is een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot; een échte allround vakman. Samen stonden we stil bij dit bijzondere moment.

Carrière

Collega Ted is terug bij Klomp

Collega Ted heeft al flink wat jaren werkervaring binnen Klomp. Hij heeft ons familiebedrijf even verlaten, maar is nu weer terug van weggeweest. Wij spraken met Ted over zijn enorme motivatie om weer terug te keren naar Klomp én zijn duidelijke visie op de toekomst van de organisatie. Lees snel verder!