Engineer

Passie voor berekeningen

Als Engineer binnen Klomp aan de slag? Met jouw technische kennis bied je voor elke uitdaging de juiste oplossing! Kom je binnenkort kennis maken onder het genot van een kop koffie?

Kun jij je vinden in het profiel van Engineer?

Techniek is jouw allergrootste passie. Dagelijks houd je je met niets liever bezig dan het berekenen, bedenken en uitwerken van de juiste installatie. Je krijgt een kick van het aandragen van dé oplossing voor complexe uitdagingen. Maar ook collega's met technisch inhoudelijke vragen zijn bij jou aan het juiste adres. Ben jij die vakgek met de juiste kennis en passie voor techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!
check vacatures
Feature imageFeature imageFeature imageFeature imageFeature image

Wat doet een Engineer binnen Klomp?

“Hebben we een opdracht van een klant binnen? Dan bereken en bedenk jij als Engineer de juiste installatie. Hier heb je een flinke dosis passie en kennis van techniek voor nodig. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden. Denk aan bouwbesluiten of geldende regels en normen. Maar ook collega's met technisch inhoudelijke vragen, weten de weg naar onze afdeling te vinden. Er zit hier ook zoveel technische kennis. Als Engineer ben je vooral betrokken bij het voortraject van een project. Zodra wij alles goed hebben voorbereid, dragen we het stokje over aan de werkvoorbereiders. Als Engineer blijf je vanzelfsprekend nog wel op de achtergrond bij een project betrokken."

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Ik heb een enorme passie voor techniek die ik goed kwijt kan in mijn baan als Engineer. Ik ben hier voor een groot deel van de dag mee bezig. Alle randvoorwaarden waar je als werkvoorbereider mee te maken hebt, heb ik niet. Hierdoor kan ik mij écht focussen op de techniek. Ik ben leergierig en heb de drive om nieuwe dingen leren. Omdat de markt continu in beweging is en de techniek steeds verandert, gaat er geen dag voorbij dat ik niets leer. En wil ik toch op bepaalde vlakken mijn kennis bijspijkeren, dan kan ik hier intern een opleiding of cursus volgen. Ik hoef mij hier als Engineer bij Klomp niet te vervelen."

Waarom Klomp?

“Klomp is een relatief klein familiebedrijf met enorm veel kennis. De lijnen zijn kort en iedereen kent elkaar, dit maakt het heel persoonlijk en prettig. Ondanks het feit dat we steeds groter worden, behoudt Klomp dat belangrijke kleinschalige gevoel. Klomp biedt alles onder één dak. Het is ongekend hoeveel disciplines we te bieden hebben. Je raakt hier nooit uitgeleerd!"

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

“Dagelijks ben ik met techniek bezig, dus voor mij is het elke dag feest. Maar als ik voor complexe uitdagingen sta en hier een oplossing of installatie voor bied, krijg ik wel een kick. Ook word ik heel blij van klanten die op een positieve manier feedback geven over mijn werkzaamheden. Dat is toch waar je het voor doet!"
"Het is ongekend hoeveel disciplines we te bieden hebben. Je raakt hier nooit uitgeleerd"

Boy Bellwinkel

Engineer - Klomp Energie

Carrière maken

Doorgroeien

Binnen Klomp investeren we in onze mensen. Wij doen er dan ook alles aan om onze vakmensen met passie en kennis aan boord te houden. Onze Klomp familie is behoorlijk groot. Daarom is er genoeg ruimte om door te groeien. Hier bieden wij jou dan ook alle ruimte voor!
Engineer

Plantontwikkelaar

BIM Modelleur

Projectleider

Hoofd Projectleider

Nog niet helemaal enthousiast?

Mede-Eigenaar Edwin aan het woord

Wat Klomp zo mooi maakt?

“Alle medewerkers zijn betrokken bij zowel het bedrijf als onze opdrachtgevers. Verduurzaming is geen loze term; het is iets waar wij als team aan willen bijdragen en dagelijks voor ons bed uitkomen.”

Edwin Klomp

Mede-eigenaar Klomp

Jouw eigenschappen

De eigenschappen van een ideale Engineer

Eigenschap 1

Vakgek

Ben jij gek op techniek? Dan is de baan van Engineer jou op het lijf geschreven!

Eigenschap 2

Communicatief vaardig

Als Engineer heb je veel contact met klanten en opdrachtgevers. Je moet je oplossing wel kunnen verkopen en onderbouwen.

Eigenschap 3

Leergierig

De markt verandert in een rap tempo en de ontwikkelingen in de techniek moet je wel kunnen bijbenen. Als Engineer moet je in jezelf investeren. Binnen Klomp is hier alle ruimte voor.

Eigenschap 4

Flexibel

Als je als Engineer over de nodige flexibiliteit beschikt, heb je het vermogen om tegelijkertijd meerder projecten aan te sturen en tegelijkertijd in te spelen op veranderingen en uitdagingen, Een win-win-situatie dus!

Eigenschap 5

Verantwoordelijk

Een project valt of staat met jouw berekeningen. Je hebt een verantwoordelijke rol, waarin het essentieel is dat deadlines en verwachtingen worden nageleefd.

FAQ

Enthousiast en meer weten over Klomp?

Wij vertellen je alles en zijn ook benieuwd naar jou.
Wie staat er aan het roer?
Edwin en Frans Klomp zijn broers én eigenaren en zie je dagelijks op kantoor. Loop jij ergens tegenaan? De deuren van hun kantoor staan altijd open.
Wat houdt het Klomp DNA in?
Betrokken, enthousiast én gedreven; dát zijn onze mensen die over het Klomp DNA beschikken. Het zijn stuk voor stuk opgeleide vakmensen die plezier hebben in hun werk en dit ook uitstralen.
Wat is onze visie?
Klomp is een innovatieve samenwerkingspartner voor verduurzaming én techniek. Zowel techniek als samenwerking zijn ons fundament en zit in onze genen.
Kan ik een keer langskomen?
Bij Klomp staat de deur altijd open voor nieuw talent. Wij maken graag kennis met enthousiastelingen met passie voor techniek. De koffie staat altijd klaar!
Hoe kan ik solliciteren?
Heb jij interesse in één van onze profielen en vacatures en beschik je over het Klomp DNA? Laat dan vooral van je horen! We zien jouw (open) sollicitatie graag verschijnen.
Hoe snel kan ik aan het werk?
Klomp groeit hard én blijft groeien. Ben jij die vakidioot die beschikt over het Klomp DNA? Dan kun jij vandaag nog aan de slag.

Nog vragen?

Geef ons gerust een seintje. Wij vertellen je graag meer, zodat jij écht alles van ons weet.

Job alert

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang periodieke updates van onze nieuwste vacatures!
Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen
Oeps! Er ging ies mis met het verzenden van je aanmelding