Welkom in de klomp familie

Bij Klomp sta jij als mens centraal; dit zie je overal terug.

Bij Klomp sta jij als mens centraal; dit zie je overal terug. Ons team vol enthousiaste medewerkers draagt dagelijks vol passie een steentje bij aan een groenere wereld. Elke schakel hierin is essentieel. De geschiedenis van Klomp gaat terug naar 1961.

In dat jaar is ons van oorsprong warme en solide familiebedrijf opgericht. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de alleskunner in installatietechniek, daktechniek én energietechniek.

“Door deze prachtige groep mensen met elkaar te verbinden, ontstaan de mooiste, slimste én duurzaamste oplossingen.”

Peter Bouwes

Commercieel Directeur Klomp BV

“Elke dag is anders, afwisselend en uitdagend”

Carlo Nonneman

Bedrijfsleider Klomp Technisch Buro

“Klomp heeft én beheerst elk aspect binnen de installatietechniek"

Paul Pouwels

Bedrijfsleider Klomp Energie

“De energie die in het bedrijf zit, is best bijzonder”

Alain van Die

Operationeel Manager Klomp Daktechniek

"Ik ben dankbaar voor de enorme kansen en mogelijkheden die ik hier gekregen heb!"

Issam Kali

Van Monteur in Opleiding tot Zelfstandig Monteur

Directeur-Eigenaar Edwin aan het woord

Wat Klomp zo mooi maakt?

“Alle medewerkers zijn betrokken bij zowel het bedrijf als onze opdrachtgevers. Verduurzaming is geen loze term; het is iets waar wij als team aan willen bijdragen en dagelijks voor ons bed uitkomen.”

Edwin Klomp

Directeur Klomp

Kijkje achter de schermen

Check jouw nieuwe werkplek!

Deel uitmaken van ons team?

Geef aan waar jij naar op zoek bent en ontdek direct of we een match zijn.
Projecten

Waanzinige projecten waar we trots op zijn.

Een greep uit onze projecten.

Slim werken in 24 smart woningen van Timpaan.

Betaalbaar wonen voor iedereen. Dat is de gedachte achter de Smartwoning van Timpaan. De grondgebonden woning wordt gekenmerkt door lage woonlasten, efficiënt ruimtegebruik en het duurzame karakter. Na de succesvolle pilot van acht Smartwoningen in Ursem, realiseerde de ontwikkelaar het concept ook elders in het land. Onder meer in De Kwakel en in Aalsmeer.

Herstel van de 15-eeuwse windvaan van de Schreierstoren.

Amsterdam beschikt over de grootste historische binnenstad van Europa. Met 165 grachten, 1.539 bruggen en 6.800 beschermde gebouwen en historische objecten die regelmatig onderhoud nodig hebben, komen de contractanten van de gemeente regelmatig voor interessante uitdagingen te staan. Zo ook Klomp beheer en onderhoud, de partij die verantwoordelijk was voor het herstel van de windvaan op de historische Schreierstoren.

Klomp realiseert het grootste hellende groendak van Europa.

Wij kregen de primeur: Klomp Daktechniek heeft in opdracht van gemeente Rijswijk een groendak bovenop een oud schoolgebouw gelegd waarmee wij de maker zijn geworden van het grootste hellende groendak in Europa. Het ‘levende’ dak in de Esdoornstraat telt een oppervlakte van maar liefst 2500 m2! Het straatbeeld is nu compleet verandert; alle dakpannen hebben namelijk plaatsgemaakt voor een grote, groene deken die goed zichtbaar is vanuit de wijk.

Ons verhaal

De geschiedenis van Klomp gaat terug naar 1961.

1961

De oprichting van Klomp

Klomp werd opgericht door Dhr. F. Klomp senior en vestigde zich aan de Eerste Vogelstraat in Amsterdam-Noord.

1978

Uitbouw installatiebedrijf

Klomp focust zich volledig op de uitbouw van het installatiebedrijf.

1982

De basis werd gelegd

Klomp verhuisde naar de Landsmeerdijk waar de basis werd gelegd voor het huidige bedrijf.

1995

Frans & Edwin namen het over

Zonen Frans en Edwin Klomp namen het stokje van hun vader en hiermee de aandelen van het bedrijf over. Onder leiding van de tweede generatie groeide Klomp verder.

2005

Oprichting Klomp Dakbedekking

Het zusterbedrijf Klomp Dakbedekkingsystemen wordt opgericht om de kwaliteit van dit specialistische dakwerk te waarborgen.

2010

Verhuizing naar de Digitaalstraat

Klomp groeide hard en verhuisde daarom naar een groter pand aan de Digitaalstraat op het NDSM-terrein. Hier werd een nieuw, multifunctioneel en zeer duurzaam bedrijfsgebouw neergezet.

FAQ

Enthousiast en meer weten over Klomp?

Wij vertellen je alles en zijn ook benieuwd naar jou.
Wie staat er aan het roer?
Edwin en Frans Klomp zijn broers én eigenaren en zie je dagelijks op kantoor. Loop je ergens tegenaan? De deuren van hun kantoor staat altijd open.
Wat houdt het Klomp DNA in?
Betrokken, enthousiast én gedreven; dát zijn onze mensen die over het Klomp DNA beschikken. Het zijn stuk voor stuk opgeleide vakmensen die plezier hebben in hun werk en dit ook uitstralen.
Wat is onze visie?
Klomp is een innovatieve samenwerkingspartner voor verduurzaming én techniek. Zowel techniek als samenwerking zijn ons fundament en zit in onze genen.
Kan ik een keer langskomen?
Bij Klomp staat de deur altijd open voor nieuw talent. Wij maken graag kennis met enthousiastelingen met passie voor techniek. De koffie staat altijd klaar!
Hoe kan ik solliciteren?
Heb je intersse in één van onze profielen en vacatures en beschik jij over het Klomp DNA? Laat dan vooral van je horen! We zien je (open) sollicitatie graag verschijnen.
Hoe snel kan ik aan het werk?
Klomp groeit hard én blijft groeien. Ben jij die vakidioot die beschikt over het Klomp DNA? Dan kun je vandaag nog aan de slag.

Nog vragen?

Geef ons gerust een seintje. Wij vertellen je graag meer, zodat je écht alles van ons weet.