Projectleider

Passie voor organiseren

Als Projectleider binnen Klomp aan de slag? Wij laten ons graag verrassen door jouw planning skills! Kom je snel langs voor een kop koffie? We leren je graag beter kennen!

Ben jij onze nieuwe Projectleider?

Een team van (hoofd)uitvoerders aansturen; jij draait je hand er niet voor om! Je bent altijd en overal in control en betrokken, draagt bij aan de meest innovatieve en duurzame projecten, hebt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel én krijgt een kick van projecten waarin unieke technieken centraal staan. Klinkt dit als jouw droombaan?
check vacatures
Feature imageFeature imageFeature imageFeature imageFeature image

Wat doet een Projectleider binnen Klomp precies?

“Als Projectleider stuur je zo’n 20 tot 30 (hoofd)uitvoerders aan die met een project bezig zijn. Hier komen nog zeker 80 mensen van de hoofdaannemer bij. Ook zij lopen dagelijks op het project rond. In de afbouwfase komt dit neer op de aansturing van gemiddeld 160 tot 180 mensen. Het aansturen van zo'n grote club is een hele verantwoordelijkheid!”

Hoe krijg je dit voor elkaar?

“Het is belangrijk alles en iedereen in de gaten te houden; jij bent degene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Dit doe je door proactief te zijn en nauw betrokken te zijn én te blijven. Het overzicht bewaren is het allerbelangrijkste. Een goede planning, waarin alle medewerkers, werkzaamheden en prioriteiten zijn opgenomen vormt hierin de basis.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

“Als Projectleider binnen Klomp mag ik bijdragen aan de meest innovatieve en duurzame projecten. Het project Jonas’ waar we momenteel aan werken is hier een goed voorbeeld van. Het is voor mij zo ontzettend gaaf om een project te leiden waarin unieke technieken worden toegepast. In welk woongebouw zie je nou een grijswaterinstallatie, waardoor je met regenwater de toiletten doorspoelt? Stadswarmte maar ook koeling vanuit het IJ meer; mooier wordt het niet!”

Wat doet een projectleider binnen Klomp precies?

“Als Projectleider bij Klomp werk je nauw samen met je directe collega’s. Per project werk je met één vast samengesteld projectteam. Om het project tot een succes te leiden, is een goede samenwerking in combinatie met een perfecte focus op de juiste prioriteiten essentieel.”
"Als Projectleider binnen Klomp kom ik regelmatig voor interessante uitdagingen te staan"

Ed Schouw

Projectleider

Carrière maken

Doorgroeien

Binnen Klomp investeren we in onze mensen. Wij doen er dan ook alles aan om onze vakmensen met passie en kennis aan boord te houden. Onze Klomp familie is behoorlijk groot. Daarom is er genoeg ruimte om door te groeien. Hier bieden wij jou dan ook alle ruimte voor!
Projectleider

Hoofd Projectleider

Operationeel Manager

Bedrijfsleider

Directeur

Nog niet helemaal enthousiast?

Mede-Eigenaar Edwin aan het woord

Wat Klomp zo mooi maakt?

“Alle medewerkers zijn betrokken bij zowel het bedrijf als onze opdrachtgevers. Verduurzaming is geen loze term; het is iets waar wij als team aan willen bijdragen en dagelijks voor ons bed uitkomen.”

Edwin Klomp

Mede-eigenaar Klomp

Jouw werkdag

Een dag uit het leven van een Projectleider

07.00 uur

Naar kantoor rijden

Als Projectleider moet je voeg uit de veren. Je meld je vroeg op de zaak en start rustig op met een kop koffie.

07.30 uur

Mailbox bijwerken

In de ochtend heb je de tijd om je mailbox door te spitten en de nodige belletjes te plegen.

08.30 uur

Update

Als Projectleider is het noodzaak om op de hoogte te blijven van alle lopende zaken. Ook de revisiewerkzaamheden bespreek je met de desbetreffende mensen uit jouw team.

09.00 uur

Dagstart

De dagstart is een meeting, waarin alle teamleden aanwezig zijn. Hierin wordt bepaald wie wat doet en waar verantwoordelijk voor is.

10.00 uur

Uitvoerders- en installatieoverleg

De rest van de dag is het noodzaak om alle ballen in de lucht te houden en te zorgen dat je op de hoogte bent van alle ins & outs. Je houdt de lijntjes met de hoofduitvoerder kort en initieert regelmatig een uitvoerders- en installatieoverleg.

FAQ

Enthousiast en meer weten over Klomp?

Wij vertellen je alles en zijn ook benieuwd naar jou.
Wie staat er aan het roer?
Edwin en Frans Klomp zijn broers én eigenaren en zie je dagelijks op kantoor. Loop jij ergens tegenaan? De deuren van hun kantoor staan altijd open.
Wat houdt het Klomp DNA in?
Betrokken, enthousiast én gedreven; dát zijn onze mensen die over het Klomp DNA beschikken. Het zijn stuk voor stuk opgeleide vakmensen die plezier hebben in hun werk en dit ook uitstralen.
Wat is onze visie?
Klomp is een innovatieve samenwerkingspartner voor verduurzaming én techniek. Zowel techniek als samenwerking zijn ons fundament en zit in onze genen.
Kan ik een keer langskomen?
Bij Klomp staat de deur altijd open voor nieuw talent. Wij maken graag kennis met enthousiastelingen met passie voor techniek. De koffie staat altijd klaar!
Hoe kan ik solliciteren?
Heb jij interesse in één van onze profielen en vacatures en beschik je over het Klomp DNA? Laat dan vooral van je horen! We zien jouw (open) sollicitatie graag verschijnen.
Hoe snel kan ik aan het werk?
Klomp groeit hard én blijft groeien. Ben jij die vakidioot die beschikt over het Klomp DNA? Dan kun jij vandaag nog aan de slag.

Nog vragen?

Geef ons gerust een seintje. Wij vertellen je graag meer, zodat jij écht alles van ons weet.

Job alert

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang periodieke updates van onze nieuwste vacatures!
Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen
Oeps! Er ging ies mis met het verzenden van je aanmelding