Backoffice

Jouw droombaan in ons gloednieuwe kantoor

In onze Backoffice aan de slag? Wij worden altijd blij van kersvers talent! Mogen we je uitnodigen voor een gesprek? We zijn benieuwd naar je ervaring en ambities!

Kom jij werken in onze Backoffice?

Van marketing en HR tot administratie en veiligheid. En van ICT tot recruitment; binnen Klomp is er altijd een job die (bij) je past. Wil jij met jouw collega's vanuit de backoffice een bijdrage leveren aan ons succes? Reserveer dan snel jouw plekje in onze backoffice!
check vacatures
Feature imageFeature imageFeature imageFeature imageFeature image

Wij vroegen Marjolein van Gog, HR Manager bij Klomp, het hemd van het lijf.

Marjolein van Gog
HR Manager

Wat doet een HR Medewerker binnen Klomp?

“Als HR Manager kom je in beeld op het moment dat een nieuwe medewerker akkoord heeft gegeven op ons aanbod. Van contracten, ziekteverzuim en vakantiesaldo’s tot de uitdiensttreding; je hebt er allemaal mee te maken. In mijn rol staan betrokkenheid en betrouwbaarheid centraal. Ik ben oprecht geïnteresseerd in onze medewerkers en ben de vertrouwenspersoon binnen de organisatie waarbij collega's aan de bel trekken als er een probleem is. Je krijgt te maken met veel verschillende situaties, waarin je oplossingsgericht moet zijn en soms ook snel moet kunnen schakelen.”

Welke tools krijg jij aangereikt?

“Klomp staat altijd open voor verbetering. Dit blijkt wel uit het feit dat we onlangs een HR pakket hebben aangeschaft. Werkelijk waar alles staat nu in één systeem. Dit is heel overzichtelijk; zowel voor ons als HR collega’s als alle andere medewerkers. We houden hier verlofoverzichten, weekstaten, (verplichte) opleidingen, vakantiedagen en nog meer in bij. Heel fijn dat dit zo doorgerold is door de hele organisaties. Hiermee hebben we een goede professionalisatieslag gemaakt. Managers kunnen ook planningen van collega’s zien en hierop inhaken. Ideaal!”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

"Mijn werkzaamheden zijn heel divers en geen dag is hier hetzelfde. Dat maakt het écht leuk. Ik werk samen met alle collega's en heb goed en leuk contact met iedereen. Ik werk verder prettig samen met onze Recruiter Joyce. We vormen echt een team!”

Wanneer is jouw dag geslaagd?

“Het is altijd leuk als je een goede terugkoppeling krijgt van collega’s. Denk bijvoorbeeld aan een medewerker die aangeeft dat een cursus goed of leuk was. Zelfs een dag vol problemen kan omgebogen worden naar een dag waarin ik alle brandjes heb kunnen blussen. Ik ga met een voldaan gevoel naar huis als mijn to do lijst is afgewerkt.”

Wij vroegen
Steven Schulkes, Marketing Manager bij Klomp, het hemd van het lijf.

Steven Schulkes
Marketing Manager

Wat doet een Marketing Manager binnen Klomp precies?

“Als Marketing Manager binnen Klomp ben ik verantwoordelijk voor het strategische marketingbeleid en de doelstellingen en merkpositionering van het bedrijf. Dit realiseer ik samen met een marketingteam hier intern en een groep externe specialisten. Samen proberen we de wensen en behoeften van onze (potentiële) klanten te onderzoeken. Op basis van deze uitkomsten, richten we onze online kanalen in. Vanzelfsprekend worden ook alle communicatie uitingen en marketingcampagnes hierop afgestemd.”

Wat maakt het werken bij Klomp zo leuk?

“Ik werk nog niet zo gek lang voor Klomp, maar voel mij hier vanaf dag één thuis. Ik werd meteen ondergedompeld in de open cultuur van het bedrijf. Het mooie aan Klomp vind ik dat iedereen zijn waardering voor elkaar uitspreekt, dat zie je niet overal. Het is hier echt een warm nest. Alles is bespreekbaar en iedereen staat open voor feedback en helpt elkaar. We doen het echt samen! Is dit de magie van een familiebedrijf? Of zijn het gewoon de mensen die er werken? Ik ben er nog niet achter. Wat ik wel weet, is dat je bij Klomp werkt voor de sfeer, vernieuwing én een duurzamere wereld. De kernwaarden van Klomp voel je dan ook als je het bedrijf binnenstapt: Betrokkenheid, betrouwbaarheid en innovatie.”

Wat zijn jouw plannen binnen Klomp?

“Marketing is eigenlijk altijd een bijrol geweest voor Klomp. Er was werk aan de winkel dus. Inmiddels hebben we een gloednieuwe afdeling opgezet en zijn we samenwerkingen aangegaan met onder anderen HR, Recruitment en diverse Klomp disciplines. Dit heeft geresulteerd in mooie eerste resultaten die we samen hebben behaald. Voor de komende periode hebben we veel mooie uitdagingen en leuke plannen om Klomp te laten shinen, zowel intern als extern. Hierbij zullen we nóg meer sturen op resultaat en gezamenlijk succes. Ik kijk ernaar uit!”

Wanneer is jouw dag geslaagd?

“Binnen Klomp is geen dag hetzelfde. Combineer dit met de veelzijdigheid van dit bedrijf en je hebt écht een uitdagende job. Ik houd van die afwisseling en krijg hier energie van. Als binnen het team de neuzen dezelfde kant op staan en we samen onze doelen behaald hebben, ben ik dik tevreden.”

Wij vroegen Joyce Steenkamp, Recruiter bij Klomp, het hemd van het lijf.

Joyce Steenkamp
Recruiter

Wat doet een Recruiter binnen Klomp?

"Als Recruiter is het mijn doel de juiste kandidaat te vinden voor de openstaande vacatures binnen Klomp. Dit zijn er op dit moment flink wat! Ik stel de vacatures op, beoordeel binnengekomen sollicitaties, onderhoudt contact met kandidaten én de afdeling HR en onderhandel over de arbeidsvoorwaarden.”

Waarom Klomp?

"Je krijgt hier veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om te experimenteren en te pionieren. Daarnaast krijg je draagvlak, vertrouwen in wat je doet en heb je meerdere collega’s die open staan om te sparren en om van ideeën te wisselen. Binnen de organisatie is er ruimte om je functie zelf vorm te geven, uit te breiden of nóg leuker te maken. Klomp laat je bloeien en groeien! Tot slot vind ik de korte lijnen, het directe contact en de openheid en transparantie heel fijn.”

Wat maakt jouw werk leuk?

"Klomp ontwikkelt zich volop op allerlei vlakken. Manieren van werken, leidinggeven, opleiden, het verbeteren van processen; we zijn er allemaal mee bezig. Ik vind het leuk om daaraan te mogen bijdragen. Binnen Klomp word je snel opgenomen in de groep. Persoonlijk vind ik de samenwerking met mijn collega’s fijn; ik voel me prettig in mijn team en binnen de gehele organisatie. De verschillende mensen zorgen ook voor steeds andere gesprekken, andere sferen. Daar geniet ik van!”

Wat zijn jouw plannen binnen Klomp?

"Nóg meer leuke collega’s werven, een HRM stagiair aannemen, een Monteur Zonnepanelen opleidingstraject starten en deze website bomvol toffe content en gave video’s onder de aandacht brengen. Tevens gaan we Recruitment nog meer professionaliseren en laten leven binnen het bedrijf en onder collega’s. Tot slot kijk ik uit naar de vrijdagmiddagborrels in onze nieuwe bar!"

Wij vroegen Richard Klaver, Veiligheidskundige bij Klomp, het hemd van het lijf.

Richard Klaver
Veiligheidskundige

Wat doet een Veiligheidskundige binnen Klomp precies?

"Als Veiligheidskundige binnen Klomp ben ik verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers. Onderzoek, projectbezoeken, trainingen en instructies dragen hier allemaal aan bij. Daarnaast ben ik, samen met mijn collega Sandra, verantwoordelijk voor de kwaliteitswaarborging. Zo bied ik onder andere ondersteuning bij de certificering en het beheer van de gereedschappen.”

Wat zijn jouw plannen binnen de afdeling Veiligheid?

“De veiligheid van de medewerkers staat binnen Klomp absoluut op één. Zeker binnen onze branche is de afdeling Veiligheid altijd in beweging. Zo gaan we meer aandacht besteden aan de veiligheid tijdens projecten. Dit gaan wij doen door middel van inzage in de V&G-plannen en het stimuleren van werkplekinspecties. Daarnaast gaan wij het gereedschap waarmee onze monteurs werken organisatie breed beheren in gereedschap beheer. Ook komt er meer aandacht voor BHV-organisatie. Tot slot laten we ons opnieuw certificeren voor de SCIOS-scope 1+2 en 12, de Veiligheidsladder, de CO2-ladder, de VCA**, De ISO 9001 en 14001 én diverse BRL. We blijven lekker bezig dus!”

Waarom Klomp?

"Ik werk nog niet zo gek lang bij Klomp en heb nu al een goed gevoel bij dit bedrijf. Al sinds mijn proeftijd zie ik een organisatie die gaat voor kwaliteit over kwantiteit. Ik zie het management eerder meewegen hoe leuk een project is, dan hoe winstgevend het is. Hierdoor hangt er een leuke sfeer in het bedrijf waar iedereen echt streeft naar succes! Dit geeft mij de hoop om te blijven werken voor Klomp. Ik wil in de toekomst graag doorstuderen als psycholoog. Maar ik denk dat ik tot die tijd, en zelfs tijdens de studie, niet snel zal stoppen bij Klomp."

Hoe houd jij je kennis op peil?

"Binnen Klomp bieden ze je als medewerker alle ruimte en tools om je kennis bij te spijkeren. Zeker binnen ons vakgebied is dit essentieel. Binnenkort ga ik de MVK-opleiding (MiddelbaarVeiligheidskundige) volgen. Ik kijk hier enorm naar uit en ben benieuwd welke kennis en inzichten deze opleiding mij gaat bieden.”

Wij vroegen Rob Uijlenhoed, Controller bij Klomp, het hemd van het lijf.

Rob Uijlenhoed
Controller

Wat doet een Controller binnen Klomp?

"Mijn functie als Controller binnen Klomp is ontzettend breed. Zo ben ik eindverantwoordelijk voor alle financiële en administratieve zaken. Tegelijkertijd bewaak ik met een helicopterview belangrijke processen binnen diverse afdelingen; van HR, Marketing, Administratie en IT tot Veiligheid. Het is binnen mijn rol van groot belang het doel, de strategie en de behoefte van Klomp te bewaken en hier met medewerkers over in gesprek te gaan. Ik onderhoud dus niet alleen contact met de directie, maar plan ook om de week een meeting met de afdelingen waar ik verantwoordelijk voor ben. Op deze manier blijf ik op de hoogte van wat er speelt en kan ik, indien nodig, bijsturen. Ik bied de nodige ondersteuning en begeleiding en ben een sparringpartner voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Om dit te realiseren, probeer ik mijn eigen financiële team verantwoordelijkheden te geven. Op die manier creëer ik ruimte om breder in de organisatie zichtbaar te zijn. Vanzelfsprekend blijf ik wel eindverantwoordelijk voor financiële zaken en eindrapportages die ik vervolgens aan de directie presenteer.”

Wat maakt werken bij Klomp zo leuk?

"Naast het feit dat Klomp een familiebedrijf is, werk je hier met een enorme variatie aan mensen. Van dakdekkers en monteurs tot managers en directieleden; je hebt er allemaal mee te maken. Er hangt hier altijd een prettige sfeer en de Klomp bedrijfscultuur is leuk. Daarnaast staan we binnen Klomp altijd open voor nieuwe initiatieven en ideeën. Als je dit goed kunt onderbouwen, is er veel mogelijk en speelt geld een minder belangrijke rol. Zolang het voor Klomp maar relevant en waardevol is.”

Wat maakt jouw werk zo leuk?

"Ik heb altijd voor familiebedrijven gewerkt, omdat je dan vaak samenwerkt met echte ondernemers die over een flinke dosis creativiteit beschikken. Hier heb ik veel bewondering voor. Bij Klomp is dit niet anders. Mijn kracht ligt in het meedenken op strategisch niveau en hier krijg ik binnen Klomp alle ruimte voor. Je krijgt hier de vrijheid om jezelf te ontwikkelen en op jouw manier tot de juiste resultaten te komen. Door medewerkers die vrijheid te geven, zetten we ze in hun kracht en kom je tot de mooiste ideeën en oplossingen. Die verantwoordelijkheid moet je als medewerker ook zeker pakken; dit geldt voor iedereen binnen de organisatie.”

Hoe ziet een gemiddelde dag(planning) eruit?

"Iedere werkdag is anders. Die variatie maakt het ook zo leuk, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat ik geen gemiddelde dagplanning heb. Er zijn soms werkdagen waarop ik negen meetings heb met projectleiders, waarin we alle lopende projecten doornemen. Hierdoor kom ik niet toe aan andere werkzaamheden. Ik maak budgetten, financiële rapportages en jaarrekeningen en ben financieel verantwoordelijk voor twaalf BV’s. Hoe ik dit allemaal doe? Vooral veel in gesprek gaan met zowel de directie als de medewerkers, scherp blijven, leren van zaken die niet goed zijn gegaan, controles inbouwen en medewerkers verantwoordelijkheden geven. Alleen samen komen we tot de beste resultaten.”
"Zelfs een dag vol problemen kan omgebogen worden naar een dag waarin ik alle brandjes heb kunnen blussen"

Marjolein van Gog

HR Manager

Nog niet helemaal enthousiast?

Mede-Eigenaar Edwin aan het woord

Wat Klomp zo mooi maakt?

“Alle medewerkers zijn betrokken bij zowel het bedrijf als onze opdrachtgevers. Verduurzaming is geen loze term; het is iets waar wij als team aan willen bijdragen en dagelijks voor ons bed uitkomen.”

Edwin Klomp

Mede-eigenaar Klomp

De voordelen van onze kantoortuin

Waarom werken in de Klomp kantoortuin?

Voordeel 1

Topsfeer

Jouw Klomp collega's zijn stuk voor stuk leuk en behulpzaam. Er hangt hier dus altijd een fijne sfeer.

Voordeel 2

Vele uitdagingen

Voor welke job je ook gaat; jouw werkdag staat bol van de uitdagingen.

Voordeel 3

Ruimte & vrijheid

Klomp biedt je letterlijk en figuurlijk ruimte en vrijheid. Je kunt hier altijd ideeën aandragen. Je hoeft je hier dus niet te vervelen.

Voordeel 4

Korte lijntjes

Bij Klomp houden we de lijntjes graag kort. We zijn dol op een persoonlijke en laagdrempelige benadering.

Voordeel 5

Het familiegevoel

Bij Klomp kom je terecht in een warm nest dat voelt als een tweede (t)huis. We zijn hier oprecht geïnteresseerd in elkaar en vieren onze successen samen.

FAQ

Enthousiast en meer weten over Klomp?

Wij vertellen je alles en zijn ook benieuwd naar jou.
Wie staat er aan het roer?
Edwin en Frans Klomp zijn broers én eigenaren en zie je dagelijks op kantoor. Loop jij ergens tegenaan? De deuren van hun kantoor staan altijd open.
Wat houdt het Klomp DNA in?
Betrokken, enthousiast én gedreven; dát zijn onze mensen die over het Klomp DNA beschikken. Het zijn stuk voor stuk opgeleide vakmensen die plezier hebben in hun werk en dit ook uitstralen.
Wat is onze visie?
Klomp is een innovatieve samenwerkingspartner voor verduurzaming én techniek. Zowel techniek als samenwerking zijn ons fundament en zit in onze genen.
Kan ik een keer langskomen?
Bij Klomp staat de deur altijd open voor nieuw talent. Wij maken graag kennis met enthousiastelingen met passie voor techniek. De koffie staat altijd klaar!
Hoe kan ik solliciteren?
Heb jij interesse in één van onze profielen en vacatures en beschik je over het Klomp DNA? Laat dan vooral van je horen! We zien jouw (open) sollicitatie graag verschijnen.
Hoe snel kan ik aan het werk?
Klomp groeit hard én blijft groeien. Ben jij die vakidioot die beschikt over het Klomp DNA? Dan kun jij vandaag nog aan de slag.

Nog vragen?

Geef ons gerust een seintje. Wij vertellen je graag meer, zodat jij écht alles van ons weet.

Job alert

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang periodieke updates van onze nieuwste vacatures!
Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen
Oeps! Er ging ies mis met het verzenden van je aanmelding