Stage

Jouw ideale stage in de techniek

Kiezen voor een stage bij Klomp is een slimme zet. Als erkend leer- en werkbedrijf zetten wij alles op alles om aanstormend technisch talent een succesvolle loopbaan te bieden.

Interesse in een stage bij Klomp?

Als stagiair wil jij één ding: In een korte tijd zoveel mogelijk leren. Klomp helpt je hierbij. Onze leermeesters staan te popelen je onder hun hoede te nemen en je de kneepjes van het vak te leren. Houd jij van aanpakken, heb je passie voor techniek en wil je weten wat écht bij je past? Bij Klomp kun je een professionele begeleiding verwachten en stomen we je klaar voor het echte werk. Durf jij deze technische uitdaging aan?
check stageplekken
Feature imageFeature imageFeature imageFeature imageFeature image

Wij vroegen
Joey Kramme, ICT stagiair bij Klomp, het hemd van het lijf.

Joey Kramme
Stagiair ICT

Wat doet een stagiair binnen Klomp precies?

Een ICT stagiair bij Klomp voert diverse taken uit. Veelvoorkomende taken kunnen zijn: het ondersteunen van gebruikers bij technische problemen, het installeren en configureren van software en hardware, het onderhouden van netwerken en servers, het uitvoeren van back-ups, en het testen van nieuwe systemen en toepassingen. Je doet veel praktische ervaring en zo groei je geleidelijk het ICT vak in.

Hoe krijg je dit voor elkaar?

Veel kennis is al aanwezig bij collega's het is dus belangrijk dat je de samenwerking opzoekt. Bouw een goede werkrelatie op met je collega's en leidinggevenden en vraag hen om hulp en advies als je het nodig hebt. Wees proactief: Zoek uit wat je kunt doen om Klomp verder te helpen en bied je diensten aan zonder dat je daarvoor gevraagd wordt.

Wat maakt jouw stage zo leuk?

Bij Klomp worden duidelijke doelen gesteld en weet je wat er van je wordt verwacht. Je wordt goed begeleid en er is ruimte voor je schoolopdrachten. En de collega's natuurlijk, er is een goede sfeer en iedereen is bereid elkaar te helpen.

Zou je Klomp aanraden als stage bedrijf?

Zeker, Klomp is een dynamisch bedrijf waar je een hoop vrijheid krijgt en je je zelf echt kan ontwikkelen. Je krijgt uitdagende taken in een leuke gezellige werksfeer.

Wij vroegen Hidde Verdonk, Marketing stagiair bij Klomp, het hemd van het lijf.

Hidde Verdonk
Stagiair Marketing

Hoe ziet jouw stage binnen Klomp eruit?

"Vier maanden lang mag ik fulltime de afdeling Marketing van Klomp ondersteunen. Mijn stage is heel breed en divers; geen dag is hier hetzelfde. Van het ontwerpen van posters en het plaatsen van nieuwsitems tot het voorbereiden van video’s of social media posts; het komt allemaal aan bod. Ik ben echt de vliegende keep van de afdeling en voel mij hier als een vis in het water."

Wat maakt jouw stage zo leuk?

"De afwisseling maakt mijn stage absoluut leuk. Op grafisch vlak word ik aardig uitgedaagd en kan ik mijn creativiteit kwijt. Zo verzorg ik regelmatig nieuwe templates voor social media. Het is mooi om de resultaten te zien van hetgeen waar je zo hard aangewerkt hebt. Dit geeft een voldaan gevoel! Ik werk in een leuk team en heb fijne en behulpzame collega’s om mij heen. De goede sfeer en de gezellige kantine maken het plaatje compleet."

Waarom Klomp?

"Klomp is een fijn, warm, persoonlijk en flexibel bedrijf. Alles kan en mag hier. Door de enorme vrijheid die ik hier krijg, krijg ik de kans mijn eigen stage binnen Klomp te creëren.Ik neem initiatief en pak veel zelf op, waardoor ik elke dag iets leer. Ze bieden mij hier echt de ruimte om in een korte tijd veel te ontdekken en te snuffelen in de praktijk."

Hoe ben je bij Klomp terecht gekomen?

"Mijn vader verzorgt de narrowcasting binnen Klomp en kreeg per toeval te horen dat ze op de afdeling Marketing op zoek waren naar een stagiair. Ik was meteen enthousiast en mijn stage was zo geregeld. Vanaf het eerste moment heb ik een goed gevoel bij Klomp. Ik ben blij en dankbaar dat ze de uitdaging met mij zijn aangegaan.”
"Bij Klomp ben je geen stagiair, maar een medewerker die onderdeel uitmaakt van een team professionals"

Joey Kramme

Stagiair ICT

Carrière maken

Doorgroeien

Binnen Klomp investeren we in onze mensen. Wij doen er dan ook alles aan om onze vakmensen met passie en kennis aan boord te houden. Onze Klomp familie is behoorlijk groot. Daarom is er genoeg ruimte om door te groeien. Hier bieden wij jou dan ook alle ruimte voor!
Stages

Stage lopen bij Klomp?

Ontdek direct of wij iets geschikts voor jou hebben.
Geen vacatures gevonden

Nog niet helemaal enthousiast?

Mede-Eigenaar Edwin aan het woord

Wat Klomp zo mooi maakt?

“Alle medewerkers zijn betrokken bij zowel het bedrijf als onze opdrachtgevers. Verduurzaming is geen loze term; het is iets waar wij als team aan willen bijdragen en dagelijks voor ons bed uitkomen.”

Edwin Klomp

Mede-eigenaar Klomp

Stage lopen bij Klomp

Waarom een stage bij Klomp geen verkeerde keuze is...

Reden 1

Tof team

Je gaat samenwerken met de leukste collega's en die altijd voor je klaar staan, de tijd voor je nemen én geduld hebben. Bij Klomp kom je terecht in een fijne, warme en veilige werkomgeving.

Reden 2

Uitstekende begeleiding

Binnen Klomp lees je het vak snel én goed begrijpen. Je wordt door echte vakmannen begeleid op een manier die bij jou past.

Reden 3

Erkend leer- en werkbedrijf

Als erkend leer- en werkbedrijf werken we nauw samen met VTI (Vakschool Technische Installaties), het ROC van Amsterdam én Installatiewerk Noord-Holland. Samen zetten wij ons in om aanstormend technisch talent een succesvolle loopbaan te bieden.

Reden 4

BOL- & BBL-opleiding

Bij Klomp kun je in de praktijk toepassen wat je in de opleidingswerkplaats hebt geleerd. Zo beschik jij na jouw opleiding over gedegen vakkennis, praktische vaardigheden én werkervaring. Doe je een BOL- of BBL-opleiding? Je bent bij ons van harte welkom!

Reden 5

Goede baangarantie

Laat jij je tijdens jouw stage van je goede kant zien? Dan laten we jou niet meer gaan! Bij Klomp staan we te popelen om jonge talenten en vinden we het belangrijk om techneuten op te leiden. De (doorgroei)mogelijkheden zijn hier eindeloos en je kiest voor baangarantie.

FAQ

Enthousiast en meer weten over Klomp?

Wij vertellen je alles en zijn ook benieuwd naar jou.
Wie staat er aan het roer?
Edwin en Frans Klomp zijn broers én eigenaren en zie je dagelijks op kantoor. Loop jij ergens tegenaan? De deuren van hun kantoor staan altijd open.
Wat houdt het Klomp DNA in?
Betrokken, enthousiast én gedreven; dát zijn onze mensen die over het Klomp DNA beschikken. Het zijn stuk voor stuk opgeleide vakmensen die plezier hebben in hun werk en dit ook uitstralen.
Wat is onze visie?
Klomp is een innovatieve samenwerkingspartner voor verduurzaming én techniek. Zowel techniek als samenwerking zijn ons fundament en zit in onze genen.
Kan ik een keer langskomen?
Bij Klomp staat de deur altijd open voor nieuw talent. Wij maken graag kennis met enthousiastelingen met passie voor techniek. De koffie staat altijd klaar!
Hoe kan ik solliciteren?
Heb jij interesse in één van onze profielen en vacatures en beschik je over het Klomp DNA? Laat dan vooral van je horen! We zien jouw (open) sollicitatie graag verschijnen.
Hoe snel kan ik aan het werk?
Klomp groeit hard én blijft groeien. Ben jij die vakidioot die beschikt over het Klomp DNA? Dan kun jij vandaag nog aan de slag.

Nog vragen?

Geef ons gerust een seintje. Wij vertellen je graag meer, zodat jij écht alles van ons weet.

Job alert

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang periodieke updates van onze nieuwste vacatures!
Bedankt! We hebben je aanmelding ontvangen
Oeps! Er ging ies mis met het verzenden van je aanmelding