Carrière

Een dag als Dakdekker bij Klomp

5
minuten leestijd

Als Dakdekker bij Klomp sta je elke dag met je neus in de frisse buitenlucht en is geen dag hetzelfde. Van grootse projecten in de binnenstad tot renovaties in kleine woonwijken. En dit alles met een indrukwekkend uitzicht. Elke dag weer!

Vroeg uit de veren
Je wekker gaat vroeg, maar dat vind jij geen probleem. Na een verfrissende douche en een stevig ontbijt, stap je jouw Klomp bus in. Het is nog rustig op de weg, dit geeft je een gevoel van vrijheid.

Terwijl je favoriete muziek uit de speakers knalt, rijd jij naar je project. Vandaag staat de laatste inspectie en de afronding van de dakrenovatie van een prachtig pand in hartje Amsterdam op de planning.

Rond 07.00 uur rijd je de bouwplaats op. Jouw collega staat je al met een grote glimlach op te wachten. “Het dak is bijna af! Dit hebben we mooi gefixt”, roept hij enthousiast. Jullie zijn trots op het werk dat jullie samen hebben geleverd.

Klomp gaat geleidelijk over op elektrische bussen

Veiligheid boven alles

Bij Klomp draait het om vakmanschap, maar ook om jouw veiligheid. Daarom rijd je ineen gloednieuwe (elektrische) bus uitgerust met het beste gereedschap. Alles is gekeurden gecertificeerd.

Mocht er iets ontbreken, dan is een belletje aan de Gereedschapsbeheerder genoeg en staat het voor je klaar. Die steun maakt je werk niet alleen leuker en makkelijker, maar ook veiliger.

 

Terugblik

Je gedachtes dwalen even af naar vorige week toen jullie de oude dakbedekking verwijderd hebben. Wat was dit dak toe aan een opknapbeurt! Jijen je dak maatje hebben het goed aangepakt met nieuwe isolatie en hebben het geheel waterdicht gemaakt met bitumen.

 

Vandaag leg je de laatste hand aan de daktrimmen en controleer je het dak grondig. Met het puntje van je tong uit je mond, sluit je de laatste afvoeren vakkundig aan. “Zo, dit dak is in topconditie en kan er weer jaren tegenaan”, zeg je tevreden tegen je collega.

Indrukwekkend uitzicht. Elke dag weer!

Een team waar je op kunt bouwen

Bij Klomp werk je nooit alleen. Zo staan de Uitvoerder en de Projectleider altijd voor je klaar. Je houdt de lijntjes met de Uitvoerder kort, zodat hij op de hoogte is van de voortgang. Met een grote glimlach bel je hem om te melden dat alle werkzaamheden zijn afgerond.

Niet veel later inspecteren jullie met de Projectleider het dak grondig. Alles moet perfect zijn en aan de laatste eisen voldoen. Bij Klomp nemen we alleen genoegen met het beste resultaat voor de klant. “Mooi werk mannen! Na het weekend leveren we het project op aan de aannemer,” meldt de Projectleider tevreden.


Nieuwe uitdagingen wachten

Terwijl jij je spullen opruimt, denk je aan de volgende klus. Dinsdag starten jullie in Bluebanddorp; een authentieke Amsterdamse buurt. Je hebt er nu al zin in! Elk project brengt nieuwe uitdagingen en je leert steeds meer over het vak.

Maar na een week hard werken, is het nu tijd voor een welverdiend biertje. Samen met je collega’s sluit je de week af en proosten jullie op de goede resultaten. “Op naar het Klomp Café voor de vrijdagmiddagborrel! Het is weeeeekend” roep je lachend terwijl je jouw bus instapt.

 

Interesse in een baan als Dakdekker bij Klomp?

Check onze vacatures, kom kennismaken of solliciteer vandaag nog en sluit je aan bij ons team!

Team Klomp Daktechniek

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Een dag als Dakdekker bij Klomp

Als Dakdekker bij Klomp sta je elke dag met je neus in de frisse buitenlucht en is geen dag hetzelfde. Van grootse projecten in de binnenstad tot renovaties in kleine woonwijken. En dit alles met een indrukwekkend uitzicht. Elke dag weer!

Klomp Veiligheidsochtend: Samen bouwen aan bewust veilig werken

Elk jaar organiseert Klomp een speciale Veiligheidsdag, of in dit geval een ochtend, om stil te staan bij de veiligheid van al onze collega’s. Dit moment gebruiken wij om met zijn allen samen te komen en extra focus te leggen op veilig werken, met als doel het bewustzijn en de kennis over veiligheid op de werkvloer te vergroten.

Ochtend vol ontdekking; inspirerende onboarding bij Klomp

Begin juli vond het onboarding-evenement plaats, dat elk kwartaal georganiseerd wordt. Het evenement duurde een ochtend waarop Ronald Olij startte met een presentatie, Huy Nguyen het projectbezoek bij sportcentrum Caland leidde, en werd afgesloten met een verzorgde lunch om te laten bezinken wat er allemaal is verteld en gezien.