In de media

Klomp op TV: Onze Dakdekker in de schijnwerpers

20/10/2023
5
minuten leestijd

Op 16 oktober was er op AT5 een hele bijzondere aflevering van het programma Damsko te zien. Onze Klomp Dakdekker Stephen speelde hierin een belangrijke rol. Zijn toewijding en vakmanschap is op een mooie en bijzondere manier vastgelegd terwijl hij een lekkage te lijf ging. Lees snel verder!

Klomp Dakdekker Stephen in de hoofdrol

Nog niet zo gek lang geleden, werd het team van Klomp Beheer en Onderhoud opgeroepen voor de reparatie van een daklekkage. Vastberaden stond Dakdekker Stephen klaar om de uitdaging aan te gaan. Terwijl hij een daklekkage trotseerde, legde een programmamaker van AT5 zijn verhaal vast.

Damsko van AT5: Het podium voor buitengewoon Amsterdam

De Amsterdamse TV-zender AT5 heeft de gewoonte om gewone, maar opmerkelijke verhalen tot leven te brengen in het programma Damsko. Deze show biedt een intiem kijkje in het leven van gewone Amsterdammers terwijl ze werken aan diverse projecten in de stad. De opname van onze eigen dakdekker, Stephen Connell die met een hoogwerker een lekkage aanpakte was letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt.

De uitzending die volgde was niet minder dan inspirerend. Stephen’s portret is ontzettend leuk neergezet. Bekijk het filmpje van Stephen Connell in Damsko hieronder en laat je inspireren door zijn verhaal.

Ook in de hoofdrol?

Voor Dakdekkers en andere vakmensen die net zo gepassioneerd zijn als Stephen, biedt Klomp kansen om je talent verder te ontwikkelen. Sluit je aan onze gedreven professionals en ontdek nieuwe mogelijkheden binnen jouw vakgebied.

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij