Event

Klomp Open Bedrijvendag 2024

2
minuten leestijd

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Wat staat jou te wachten?

De Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord biedt jou de mogelijkheid op een laagdrempelige manier kennis te maken met Klomp. Wij zetten op deze dag letterlijk en figuurlijk onze deuren open voor iedereen die:  

  • op zoek is naar een toffe baan;
  • zich oriënteert op werk in onze branche;
  • een stageplek zoekt;
  • geïnteresseerd is in een leer-/werktraject;
  • op welke manier dan ook geïnteresseerd is in ons mooie bedrijf.


We gaan graag met je in gesprek, leiden je rond, beantwoorden al je vragen en geven je een uniek kijkje achter de schermen. Het belooft een verrassend leuke dag te worden, waarop we ook benieuwd zijn naar jou(w ambities).

Zoek jij een baan in de techniek?
Bij Klomp kun je je hart ophalen aan de mooiste projecten, kun je rekenen op een goed salaris en werk je met een mooie mix van ervaren vakmensen en jonge talenten. Heb jij passie voor duurzaamheid en techniek? Dan voel je je bij ons vast snel thuis! Maak alvast kennis met onze cultuur

Alles onder één dak
Met 136+ collega’s werken we elke dag opnieuw aan verduurzamingsoplossingen voor verschillende opdrachtgevers. Bij Klomp is geen dag hetzelfde en hoef je niet bang te zijn dat jij je verveelt. Omdat we alle technieken onder één dak aanbieden, zijn de (doorgroei)mogelijkheden eindeloos! Check snel onze vacatures

Wij kijken uit naar jouw komst
Wil jij zien én ervaren hoe het er bij ons aan toegaat? Je bent op 19 april van harte welkom in ons mooie bedrijfspand aan de Digitaalstraat 5 in Amsterdam! Wij kijken nu al uit naar jouw komst.  

Tot dan!  

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij