Event

Klomp workshop

5/4/2023
8
minuten leestijd

Na een succesvolle open dag in oktober 2022, zijn we door De Faam benaderd met de vraag of het mogelijk was om een groep leerlingen van de opleiding techniekklas F4B kennis te laten maken met de wereld van techniek. Als leer-werkbedrijf waren we hier natuurlijk ontzettend enthousiast over en hebben meteen onze deuren wagenwijd opengezet om deze jongeren te ontvangen.

De magie van techniek

Vandaag was het dan eindelijk zover. Een groep leerlingen van De Faam uit Zaandam bezocht ons bedrijf en kreeg workshops van verschillende afdelingen binnen Klomp: energie-, installatie-, en daktechniek. Het was fantastisch om te zien hoe geïnteresseerd en nieuwsgierig de leerlingen waren. Onze vakmensen hebben met veel passie en enthousiasme de magie van techniek overgebracht en de leerlingen waren volop aan het experimenteren en ontdekken.

Bij Klomp geloven we dat het belangrijk is om jongeren op een actieve manier kennis te laten maken met techniek. Deze dag heeft wederom bewezen hoe effectief dat kan zijn. Door ons enthousiasme en onze passie voor techniek over te brengen, hopen we een vonkje te hebben aangestoken bij de leerlingen en ze te hebben geïnspireerd om te kiezen voor een toekomst in de techniek. En wie weet hebben we hier wel een aantal technische talenten ontdekt die in de toekomst bij ons komen werken!

Wij willen De Faam bedanken voor hun belangstelling in ons bedrijf en de kans die zij ons hebben gegeven om de jonge generatie te inspireren. Het was fantastisch om de leerlingen te laten kennismaken met de fascinerende wereld van techniek en hen de kans te geven om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is binnen ons vakgebied. Wij hopen dan ook dat we nog veel meer jongeren mogen verwelkomen in ons bedrijf om hen te inspireren en te laten zien hoe uitdagend en afwisselend een carrière in de techniek kan zijn.

Speciale dank gaat uit naar Carlo Nonneman, Ruben Swart, en Steven Schulkes die deze dag mogelijk hebben gemaakt en de leerlingen hebben begeleid bij hun ontdekkingstocht in de technische wereld.

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij