Event

Klomp zet zich in op Open Dag ROC Amsterdam

22/3/2023
1
minuten leestijd

Klomp stond samen met onze partners van het VTi - Vakschool Technische Installaties op deze Open Dag van de ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.

Klomp zet zich in voor de technische installatiebranche! En dat is hard nodig, want er is nieuwe instroom nodig om de klimaatopgave te realiseren. Gisteren waren wij verheugd om te zien dat maar liefst 200 (toekomstige) studenten en/of zij-instromers zich hebben aangemeld voor de Open Dag van het ROC van Amsterdam.

Carrièremogelijkheden binnen de techniek

Klomp stond, samen met onze partners van het VTi – Vakschool Technische Installaties, op deze Open Dag van het ROC Amsterdam om vol enthousiasme te spreken over de carrièremogelijkheden en arbeidsperspectieven binnen de technische installatiebranche.

Tijdens de Open Dag hebben wij diverse kandidaten gesproken, waaronder eerstejaars studenten elektrotechniek die op zoek zijn naar een stageplek. Voor twee van hen gaat Klomp kijken of er stageplaatsen beschikbaar zijn.

Opvallend was dat er weinig interesse is voor de W-kant van de opleiding installatietechniek. De E- kant bleek populairder. Daarom willen wij benadrukken dat er grote behoefte is aan gekwalificeerde Installatiemonteurs en dat het belangrijk is om ook mensen zonder opleiding een kans te bieden en vanuit het bedrijf op te leiden.

Daarnaast spraken we met bijzondere kandidaten, zoals Ilse. Zij is het enige meisje in de klas Elektrotechniek en neemt tevens deel aan de Studentenraad. Het is voor meisjes niet altijd even makkelijk om een technische opleiding te volgen in een klas met alleen maar jongens. Wij vinden het stoer als er meer meiden voor een technische opleiding kiezen! Het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en kan groeien in de technische sector.

Meebouwen aan een duurzame toekomst

Wil jij ook werken in de technische installatiebranche en meebouwen aan een duurzame toekomst? Bij Klomp zijn er volop opleidings- en carrièremogelijkheden.

Tip: Check snel onze opleidingstrajecten die wij aanbieden of neem vandaag nog contact op met onze recruiter Marjolein van Gog om te informeren naar de mogelijkheden!

Contactgegevens Klomp Recruiter
naam: Marjolein van Gog
email: pz@klompbv.nl
telefoon: 06-10795350

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij