Jubileum

Mijlpaal: Dakdekker Tonnie 12,5 jaar in dienst

15/9/2023
1
minuten leestijd

Bij Klomp hebben we regelmatig iets te vieren! Onlangs stonden we stil bij een opmerkelijke mijlpaal. Onze Dakdekker Tonnie was namelijk 12,5 jaar in dienst! Tonnie is een onmisbare kracht binnen ons team en een ware duizendpoot; een échte allround vakman. Samen stonden we stil bij dit bijzondere moment.

Tonnie Eier: Onze MacGyver

Wanneer we het hebben over Tonnie, beschrijven collega’s hem zonder enige twijfel als een ‘manusje-van-alles’. Tonnie is binnen Klomp de man die alles kan. Je kunt het zo gek niet bedenken of hij repareert het.

Tonnie heeft de afgelopen 12,5 jaar bij Klomp bewezen dat hij niet alleen een deskundige Dakdekker is, maar ook een toegewijde en creatieve vakman. Zijn veelzijdigheid en vaardigheden hebben Klomp én onze klanten keer op keer geholpen. Ook zijn collega’s waarderen zijn expertise en zijn vermogen om oplossingen te vinden; zelfs in de meest uitdagende situaties.

Team Klomp kijkt uit naar nog vele mooie jaren met Tonnie en zijn bijdrage aan de wereld van het dakdekken.

Ook een Klomp carrière?

Ook de de cultuur van toewijding, groei én teamwork ontdekken? Maak kennis met Klomp en de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben! Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen; bij Klomp hebben we altijd ruimte voor enthousiaste én gemotiveerde talenten.

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij