Jubileum

Mijlpaal: Geweldige jubilarissen

7/9/2023
1
minuten leestijd

Bij Klomp hebben we regelmatig iets te vieren! Deze maand vierden we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek en Jordi. Deze Klomp toppers bereikten een belangrijke mijlpaal in hun Klomp carrière. Lees verder en ontdek hoe hun opmerkelijke groei, bijdrage aan ons team én de waardering voor de familiecultuur hen onderscheiden.

Drie mijlpalen in één maand

Deze maand vierden we bij Klomp de jubilea van Wouter, Moniek en Jordi. Deze Klomp toppers bereikten een belangrijke mijlpaal in hun Klomp carrière. Lees verder en ontdek hoe hun opmerkelijke groei, bijdrage aan ons team én de waardering voor de familiecultuur hen onderscheiden. Klomp is meer dan een werkplek; het is een plek waar we samen groeien, leren en successen vieren.

Bij Klomp realiseren we ons altijd dat we iets bijzonders in handen hebben: Onze medewerkers! Vandaag willen wij dan ook graag wat Klomp toppers in het zonnetje zetten. Dit omdat ze deze maand belangrijke mijlpalen in hun dienstverband bij Klomp bereiken.

Wouter Bouwman - Calculator

Jubileum Wouter Bouwman

Wouter Bouwman is Calculator bij Klomp Lei- & Zinkwerken en Klomp Daktechniek en is al 5 jaar een waardevol lid van ons team. Wouter heeft in de afgelopen jaren een indrukwekkend traject binnen Klomp afgelegd.

Zijn Klomp carrière begon in 2018 als Zinkwerker. Daarna is hij doorgegroeid naar zijn huidige rol. Wouter is niet alleen goed in zijn vak, maar hij weerspiegelt ook wat Klomp zo bijzonder maakt; het familiegevoel.

“Klomp heeft voor mij altijd als een familiebedrijf gevoeld. Vanaf de allereerste dag voel ik mij hier thuis. Er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en dat waardeer ik enorm.”

Bedankt voor je toewijding en inzet Wouter!

Monique Schrama - Contractbeheerder

Jubileum Moniek Schrama

Moniek Schrama is Contractbeheerder bij Klomp Daktechniek en viert haar 1-jarig jubileum. In slechts één jaar heeft Moniek zich bewezen als een onschatbare schakel in ons team.

“Op 1 september 2022 ben ik begonnen als Contractbeheerder bij Klomp voor de afdeling Daktechniek. Ik kwam terecht in een geweldig team met zeer behulpzame collega’s. Het afgelopen jaar was een waar leeravontuur op het gebied van daken. Bovendien heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en voel ik mij hier helemaal thuis.”


Bedankt voor jouw opmerkelijke groei en waardevolle bijdrage aan ons team Moniek!

Jordi van Berkum - Engineer

Jubileum Jordi van Berkum

Jordi van Berkum is Engineer bij Klomp Technisch Buro en viert ook zijn 5-jarig jubileum bij Klomp. Jordi heeft zich in de afgelopen 5 jaar zich sterk ontwikkeld. Zijn technische expertise en creativiteit hebben aantoonbaar bijgedragen aan het succes van talloze projecten binnen de installatietechniek.

“Klomp is een solide en sociaal bedrijf met volop kansen voor groei”

Dit getuigt van zijn vastberadenheid en Klomp’s inzet voor persoonlijke ontwikkeling. Jordi beschrijft zijn ervaring bij Klomp als positief.

Klomp is een geweldig specialistisch bedrijf met veel ervaring in de Installatietechniek voor diverse disciplines.”

Wat Jordi het meest waardeert aan zijn tijd bij Klomp, is het familiegevoel en de informele interactie:

“Het feit dat Klomp een familiebedrijf is en er hier altijd een ontspannen sfeer hangt, hebben voor mij grote betekenis! Er is een gezonde balans tussen werk en privé. De sfeer is voortreffelijk en we hebben onderling een goede verstandhouding met ruimte voor humor en een geintje op z'n tijd.”

Bedankt voor jouw toewijding en je waardevolle bijdrage Jordi!

Deze jubilea geven aan dat Klomp niet alleen een werkplek is, maar ook een plaats waar we groeien, leren en samen successen vieren. We kijken ernaar uit om nog vele jaren van succes en groei te delen. Samen.

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij