Jubileum

Mijlpaal: Jeffrey Amsen 10 jaar in dienst

14/4/2023
1
minuten leestijd

Het is feest bij Klomp! Dit keer vieren we het 10-jarig jubileum van onze geweldige Servicemonteur Jeffrey Amsen. Hij werkt bij AVM Service; een onderdeel van Klomp. Dit is een bijzondere mijlpaal die ons doet stilstaan bij zijn toewijding en vakmanschap gedurende zijn tijd bij ons familiebedrijf. We zijn trots op wat Jeffrey heeft bereikt en wat hij bijdraagt aan ons team.

Tien jaar geleden begon Jeffrey Amsen als Servicemonteur bij AVM Service, onderdeel van Klomp. Sindsdien heeft hij zich ontwikkeld tot een gewaardeerde en ervaren vakman die dagelijks zijn kennis en vakmanschap inzet om onze klanten blij te maken.

Jubileum: 10 jaar in dienst

Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij vandaag de dag trots zijn op wat Jeffrey de afgelopen 10 jaar heeft bereikt en dat we deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbij wilden laten gaan. Wij willen hem dan ook bedanken voor zijn fantastische inzet de afgelopen 10 jaar en hem feliciteren met dit mooie jubileum.Als blijk van onze waardering heeft Rob van der Kolff, directeur van AVM Service, Jeffrey persoonlijk verrast met een bloemetje en geschenk.

Wij hopen dan ook van harte dat Jeffrey nog vele jaren met plezier bij ons zal blijven werken en dat hij ons team blijft versterken. Want bij Klomp zijn we één grote familie en we weten dat we op elkaar kunnen rekenen. We vieren deze mijlpaal dan ook niet alleen om onze waardering te tonen, maar ook om onze verbondenheid als team te versterken. Op naar de volgende mijlpaal!

Jeffrey Amsen - Servicemonteur


Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij