Jubileum

Mijlpaal: Mike Wiersma 1 jaar in dienst

14/11/2023
1
minuten leestijd

Bij Klomp hebben we regelmatig iets te vieren! Onlangs vierden we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal, omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken Traject vanuit Klomp.

links: Alex Wilhelm, rechts: Mike Wiersma

Bij Klomp vieren we het éénjarig jubileum van Mike Wiersma als officiële medewerker. Deze mijlpaal is extra speciaal omdat het een beloning is voor het succesvol behalen van het diploma Eerste Monteur niveau 3 via het IW Leren & Werken-traject vanuit Klomp. Nadat hij vorig jaar zijn diploma behaalde, trad hij in dienst bij Klomp. Mike heeft niet alleen zijn technische vaardigheden verder ontwikkeld, maar heeft ook overtuigend aangetoond dat doorzettingsvermogen en een passie voor het vak de sleutels tot succes zijn. Lees verder om meer te ontdekken.

Mike's leerweg naar techniek

Mike begon zijn carrière met een opleiding Marketing, Communication & Events aan de ROC in Amsterdam. Al snel ontdekte hij echter dat zijn ware passie elders lag: in de techniek. Zijn vader, die deel uitmaakte van het familiebedrijf Vittali Schoorsteentechniek, inspireerde Mike om de handen uit de mouwen te steken.

In 2018 belandde Mike via zijn neef, Luca, bij Klomp Technisch Buro. Hoewel hij toen nog geen officiële papieren had, bood Klomp hem de kans om zich te ontwikkelen. Via het IW Leren & Werken-traject behaalde Mike namelijk zijn diploma Monteur Woning (niveau 2) en later het diploma Eerste Monteur (niveau 3), waarna hij beloond werd met een contract bij Klomp.

Uitdagende prestaties

Een van de meest opvallende momenten in het afgelopen jaar van Mike was zijn cruciale rol bij de installaties van het nieuwe hoofdkantoor van Bejo Zaden in Warmenhuizen. In nauwe samenwerking met zijn collega Alex Wilhelm hebben ze gedurende het hele jaar veel meters gemaakt door uitgebreide CV- en koeling installaties te installeren. Deze taak was niet zonder uitdagingen, maar Mike en Alex hebben bewezen dat ze deze met succes kunnen overwinnen. Hun toewijding en vaardigheden hebben niet alleen bijgedragen aan het succes van het project, maar benadrukken ook het niveau van professionaliteit en expertise dat ze beide inbrengen.

Teamwork

Op de vraag of er specifieke collega’s zijn die hij wil bedanken voor hun steun en samenwerking in het afgelopen jaar, had hij het volgende antwoord:

“Ik ben zeker dankbaar voor de samenwerking met al mijn collega’s hier bij Klomp, maar in het bijzonder natuurlijk mijn ‘partner in crime' Alex Wilhelm. Zijn toewijding en onze samenwerking hebben veel voor mij betekend. Daarnaast wil ik zeker ook mijn waardering uitspreken voor Werkvoorbereider Silvon Keizer en Bedrijfsleider Carlo Nonneman.”

Blik op de toekomst

Gevraagd naar zijn verwachtingen voor het komende jaar, benadrukte Mike zijn nieuwsgierigheid naar de nieuwe projecten die eraan komen. “Ik hou wel van een beetje uitdaging,” zegt hij enthousiast. Hij kijkt ernaar uit om zijn vaardigheden verder te ontwikkelen en nieuwe hoogtepunten te bereiken in zijn carrière bij Klomp.

"Vooral de sfeer onder onze collega’s is top. Ik ga nog steeds met plezier naar mijn werk. Dat is belangrijk!”

Bij Klomp zijn we trots op de groei en prestaties van Mike. Wij kijken dan ook uit naar de verdere successen die hij zal behalen in de toekomst. Namens alle collega’s: Gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum Mike!

Ook de cultuur van toewijding, groei én teamwork ontdekken? Maak kennis met Klomp en de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben! Of je nu aan het begin van je carrière staat of op zoek bent naar nieuwe uitdagingen; bij Klomp hebben we altijd ruimte voor enthousiaste én gemotiveerde talenten.

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij