Jubileum

Mijlpaal: Paul Pouwels 25 jaar in dienst

2/6/2023
1
minuten leestijd

Feest bij Klomp! Paul Pouwels, Bedrijfsleider van Klomp Energie, viert zijn 25-jarig jubileum! Lees snel verder en ontdek hoe zijn passie voor techniek hem heeft gevormd en gebracht waar hij nu is. Samen met Peter Bouwes en Edwin Klomp delen we de meest memorabele momenten. Mis het niet!

Hoera, bij Klomp hebben we weer wat te vieren! Paul Pouwels, Bedrijfsleider Klomp Energie, is namelijk 25 jaar (!) in dienst. Vanzelfsprekend mogen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze vakman pur sang ademt techniek en was als 12-jarig jongetje al nauw betrokken bij Klomp. Zijn enorme passie voor techniek gecombineerd met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen, hebben hem gebracht tot waar hij nu staat. Samen met Commercieel directeur Peter Bouwes en Mede-eigenaar Edwin Klomp lichten we de mooiste herinneringen uit.  

Terug in de tijd...

1989
In 1989 kreeg Paul zijn eerste dienstfiets. Hij was het echter niet eens met de kwaliteit hiervan. Daarom besloot hij de fiets compleet te demonteren en hermonteren. Paul viel toen al op door zijn technische gaves.

1994
Als 12-jarig jongetje stond Paul in 1994 in zijn vakanties al op de steiger kabelgoten te monteren in een nieuwbouwproject in Hageland (Nieuw-Sloten). Als neef van Edwin en Frans Klomp was hij maar wat graag op pad met zijn familie. Zijn technische kennis kwam hier goed van pas.

1998
Vier jaar later was Paul op 16-jarige leeftijd officieel in dienst als Hulpmonteur elektrotechniek. Paul heeft een doorzettingsvermogen waar je u tegen zegt en wilde op jonge leeftijd al alles van techniek weten. Hierdoor ontwikkelde hij zich continu. Van Leerling, 1e monteur, ‘Voor man’, Werkvoorbereider en Projectleider is hij nu doorgegroeid tot Bedrijfsleider Klomp Energie; een baan die hem op het lijf geschreven is.

“Paul heeft zich echt ontwikkeld tot een technische specialist en inspecteur op het gebied van elektrotechniek en energietechniek. Hiermee is hij in de voetsporen getreden van opa Frans Klomp en oom Frans Klomp. Paul blinkt uit in zijn technische knowhow en oplossingsgericht denken in zijn vakgebied. Dit maakt hem absoluut een vakman pur sang”, aldus Edwin Klomp, Mede-eigenaar van Klomp.

Behulpzame vakidioot

“Paul is een echte techneut; een vakidioot die enorm behulpzaam is. Hij heeft belachelijk veel kennis over elektra en PV-installaties en dergelijke. Hier maken niet alleen meerdere collega’s, maar ook collega-bedrijven dankbaar gebruik van. Wanneer Paul vol passie vertelt over techniek en zijn kennis deelt, hangt iedereen aan zijn lippen. Hij vertelt zijn verhalen zo, dat hij zelfs een leek weet te boeien. Heel indrukwekkend”, vertelt Peter Bouwes, Commercieel Directeur van Klomp.

In het zonnetje

Om Paul te bedanken voor zijn inzet en zijn fantastische bijdrage aan het succes van Klomp, organiseren volgende week vrijdag een gezellige borrel om zijn 25-jarige jubileum bij Klomp te vieren. Samen zullen we ongetwijfeld genieten van mooie Klomp herinneringen. We waarderen Paul enorm en hopen nog vele jaren van zijn expertise te kunnen genieten.

We willen Paul enorm bedanken en hopen dat hij nog lang bij ons blijft en ons blijft inspireren!

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij