Jubileum

Mijlpaal: Ronald Beeksma 12,5 jaar in dienst

12/5/2023
6
minuten leestijd

We hebben weer een mijlpaal bij Klomp! Werkvoorbereider Ronald Beeksma is namelijk 12,5 jaar in dienst. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met commercieel directeur Peter Bouwes blikken we terug op zijn professionele reis en ontdekken we wat hem zo'n gewaardeerde teamspeler maakt.

We hebben weer een mijlpaal bij Klomp! Werkvoorbereider Ronald Beeksma is namelijk 12,5 jaar in dienst. Met zijn toewijding, expertise en enthousiasme heeft Ronald een onschatbare bijdrage geleverd aan het succes van Klomp. Samen met Commercieel Directeur Peter Bouwes blikken we terug op de afgelopen jaren en ontdekken we wat hem zo'n gewaardeerde teamspeler maakt.

Vakmanschap en betrokkenheid

Ronald Beeksma is een echte teamplayer met een hart voor zijn werk én collega’s. Hij heeft een indrukwekkende én professionele reis doorgemaakt voordat hij bij Klomp terechtkwam. Na zijn studie aan de MEAO-Ce ging Ronald aan de slag bij de KNVB in Amsterdam als planner wedstrijdzaken. Vervolgens werkte hij ruim 12 jaar bij een voetbalsponsor waar hij zich bezighield met de algehele bedrijfsvoering. Daarna bracht Ronald zijn expertise naar een bedrijf in Middenbeemster, waar hij onder andere verantwoordelijk was voor verkoop, planning en financiële administratie.

Onmisbare schakel

In 2010 vond Ronald zijn weg naar Klomp. Hij begon als Service Coördinator op de Serviceafdeling. Na vijf succesvolle jaren maakte hij de overstap naar de dakafdeling. Hier houdt hij zich voornamelijk bezig met planning, werkvoorbereiding en projectbegeleiding. Dankzij Ronalds betrokkenheid en teamgeest is hij uitgegroeid tot een onmisbare schakel binnen team Klomp.

Zijn rol binnen Klomp heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld, waarbij hij verschillende vaardigheden heeft verworven. Door proactief betrokken te zijn bij zijn werk, heeft hij geleerd om zich aan te passen aan de dagelijkse werkzaamheden en de processen binnen het bedrijf.

“Elke dag leer je weer en wordt je bagage steeds omvangrijker”

Passie en betrokkenheid

Wat houdt Ronald na al die jaren gemotiveerd en gepassioneerd? Het antwoord is duidelijk: Uitdagingen en een hecht team. Ronald benadrukt het belang van teamwork:

“Ik ben een echte teamplayer en voel me zeer betrokken bij de werkzaamheden die we gezamenlijk uitvoeren. Het is nooit saai, er zijn constant uitdagingen. Geen dag is hetzelfde!”

Waardevolle bijdrage aan duurzaamheid

Terugkijkend op zijn 12,5 jaar bij Klomp, herinnert Ronald zich een bijzonder hoogtepunt dat hem altijd zal bijblijven. In 2012 werd Klomp uitgeroepen tot 'duurzaamste ondernemer van Amsterdam'.

“Dit was een geweldige erkenning en waardering voor ‘Opa’ Frans Klomp Senior. Hij is de grondlegger van al het moois wat er tot nu toe is bewerkstelligd.”

Ondersteuning en groeimogelijkheden

Tijdens Ronalds loopbaan bij Klomp heeft hij waardevolle ondersteuning ontvangen en optimaal geprofiteerd van de ontwikkelingsmogelijkheden. Klomp biedt iedereen de kansom zichzelf te ontplooien door middel van cursussen en trainingen. Ronald is zeer dankbaar voor deze geweldige mogelijkheden!

Een gewaardeerde teamspeler

Wanneer we de bijdragen en prestaties van Ronald Beeksma bespreken gedurende zijn 12,5 jaar bij Klomp, werpen we al snel een blik op het perspectief van Peter Bouwes, Commercieel Directeur van Klomp en voormalig leidinggevende van Ronald. Peter Bouwes deelt graag zijn verhaal:

“Ronald is buitengewoon goed in het kalmeren van mensen, vooral in situaties met ernstige daklekkages. Hij praat met de klant en haalt de emotie weg. Zelfs als de klant compleet buiten zinnen is, brengt Ronald ze weer terug in het hier en nu. Dat is echt bewonderenswaardig.”

Peter prijst Ronald ook om zijn stabiliteit, ordelijkheid en vriendelijkheid, waardoor hij een onmisbare en gewaardeerde teamspeler is geworden.

“Ronald is super stabiel, geordend en blijft altijd vriendelijk. Een collega waar je op kunt bouwen”

Deze eigenschappen en de unieke bijdragen van Ronald hebben hem tot een waardevol lid van het Klomp-team gemaakt. Zijn vermogen om mensen op hun gemak te stellen, zijn stabiliteit en zijn betrouwbaarheid zijn slechts enkele van de kenmerken die hem onderscheiden. Hij belichaamt het DNA van Klomp: een no-nonsense mentaliteit, gecombineerd met gezelligheid, humor en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

In het hart van Klomp, een platte organisatie met een gezellige werksfeer, voelt Ronald zich thuis. Hij waardeert de open communicatie en de verantwoordelijkheidsbewuste cultuur van het bedrijf.

“Bij Klomp is iedereen benaderbaar en kun je altijd bij elkaar terecht. We hebben een gezellig team en er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor humor en ontspanning.”

De toekomst met enthousiasme tegemoet

Terwijl Ronald zijn 12,5-jarig jubileum viert, kijkt hij ook vol enthousiasme naar de toekomst. Hij is vastbesloten om zijn kennis en ervaring verder uit te breiden en zijn bijdrage aan het succes van Klomp voort te zetten.

“Ik ben van plan om mezelf verder te ontwikkelen en te blijven groeien in mijn rol. Klomp biedt veel mogelijkheden en ik wil die kansen ten volle benutten."

Peter Bouwes sluit af met lovende woorden voor Ronald:

“Ik ben ontzettend trots dat Ronald al 12,5 jaar een waardevol lid van ons team is. Zijn betrokkenheid, vakkennis en positieve instelling zijn echt van waarde voor Klomp. We kijken vol enthousiasme uit naar nog vele succesvolle jaren samen.”

Met zijn toewijding, vakmanschap en betrokkenheid blijft Ronald Beeksma een belangrijke speler in het Klomp-team. Zijn professionele reis, gevuld met uitdagingen, groei en waardevolle bijdragen, inspireert anderen en versterkt de hechte werkcultuur van Klomp. Het 12,5-jarig jubileum van Ronald is een moment om te vieren en te erkennen hoe zijn inzet het verschil heeft gemaakt binnen het bedrijf.

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij