Event

Onboarding event; Warm welkom voor nieuwe medewerkers

31/10/2023
8
minuten leestijd

Bij Klomp geloven wij in het belang van een warm welkom voor nieuwe medewerkers. Wij willen dat iedereen zich hier thuis voelt. Daarom organiseerden we vandaag ons allereerste onboarding event. Het was een ochtend vol inspiratie, kennismaking en inzichten. Onze nieuwe collega's werden meegenomen op een reis door de kern van Klomp.

Live onboarding event

Vanmorgen beleefden we bij Klomp een bijzondere mijlpaal met ons allereerste onboarding event. De ochtend begon met een warm welkom van onze eigen Edwin Klomp, die ons meenam in het verhaal van ons bedrijf en de bijzondere reis die we samen maken.

Veiligheid voorop

Veiligheidsadviseur Richard deelde belangrijke inzichten over veilig werken en de veiligheidsdoelstellingen van Klomp. Hij benadrukte het belang van het voortdurende engagement van ons familiebedrijf om een veilige werkomgeving te bieden voor iedereen.

HR ondersteuning

Recruiter Marjolein nam de tijd om uit te leggen wat onze HR-afdeling doet en hoe zij nieuwe medewerkers ondersteunt. Ze benadrukte het belang van een hechte samenwerking tussen HR en alle medewerkers. Het doel? Het waarborgen van de professionele ontwikkeling én tevredenheid van het personeel.

"Bij Klomp draait het om jouw groei en ons team. Samen vormen we de sleutel tot succes."

Een duik in de praktijk

Klomp is Klomp niet als we onze nieuwe talenten niet wat praktijkervaring bieden. De deelnemers werden meegenomen naar een indrukwekkend project in Diemen. De nieuwkomers vielen met hun neus in de boter en konden direct zien én ervaren wat we bij Klomp zoals doen.

Tijdens een rondleiding van Projectleider Carlos en Monteur Johan werd op een laagdrempelige en inspirerende manier hoe Klomp bijdraagt aan de realisatie van diverse projecten.

Afsluitende lunch

We sloten het onboarding event af met een gezellige lunch. Daarna werd er nog lang nagepraat over de ochtend. Dit event was ideaal om elkaar beter te leren kennen en de en de unieke sfeer bij Klomp te proeven. Het was een goed begin van een mooie reis binnen Klomp.

Ook onze unieke bedrijfscultuur ervaren?

Dit onboarding event was slechts een voorproefje van wat we te bieden hebben. Wil jij deel uitmaken van ons team en onze unieke bedrijfscultuur ervaren? Ontdek dan snel of we een match zijn en vind de baan die bij je past. Wij kijken uit naar jouw komst!

Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij