Backoffice

Zwangerschapsverlof voor Ilona

4/7/2023
1
minuten leestijd

Vandaag is het een bijzondere dag bij Klomp. Onze geliefde collega Ilona Meiring, HR medewerker, gaat namelijk met zwangerschapsverlof! Bij Klomp zijn we één grote familie en dat betekent dat we mijlpalen zoals deze niet zomaar voorbij laten gaan. Die vieren we samen!

Warm afscheid

Tijdens een gezamenlijke afdelingslunch hebben de collega’s een prachtig kraamcadeau overhandigd aan Ilona. Het was hartverwarmend om te zien hoe blij verrast ze was. We zijn ontzettend blij voor Ilona en haar partner en kijken uit naar het moment waarop we haar weer op kantoor mogen verwelkomen, samen met hun kleine wonder!

Zwangerschapsverlof

Wij wensen Ilona namens alle collega’s van Klomp heel veel geluk, gezondheid en liefde toe tijdens deze bijzondere periode als aanstaande moeder. We zullen je missen op kantoor, maar zijn ook heel blij dat je dat je nu eindelijk kunt gaan genieten van je welverdiende verlof.


Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klomp Open Bedrijvendag 2024

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de techniek? Of heb jij altijd al willen weten hoe het er bij ons aan toegaat? Loop dan vooral op vrijdag 19 april tijdens de Open Bedrijvendag in Amsterdam-Noord bij ons binnen!

Veiligheid in de schijnwerpers : Leer en groei mee met Klomp!

Wist je dat wij elke maand een Toolbox sessie organiseren voor onze medewerkers van afdelingen Daktechniek, Installatietechniek, Beheer en Onderhoud en Energie? Tijdens deze sessies worden onze medewerkers bijgeschoold over diverse veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Even voorstellen: Ronald Olij, Operationeel Directeur Klomp

Een Q&A met onze nieuwe Operationeel Directeur Ronald Olij